Witte Pruik met krullen

Witte Pruik met krullen

De Witte Pruik met krullen heeft een natuurlijke look en kan je gebruiken voor bijvoorbeeld Carnaval, een thema feest, cosplay, Halloween feest en nog veel meer... Lees meer

62635700
Neem contact op voor de levertijd
€16,77 € 10,89 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Witte Pruik met krullen heeft een natuurlijke look en kan je gebruiken voor bijvoorbeeld Carnaval, een thema feest, cosplay, Halloween feest en nog veel meer verkleed gelegenheden. Deze pruik is gemaakt van synthetisch haar en heeft pijpenkrullen, de kleur van de pruik is cocktail wit.

Let op! synthetisch haar kan vaak niet tegen hitte (tenzij anders is aangegeven) en het gebruik van een krultang word ook afgeraden. Combineer de synthetische Witte Pruik met krullen ook met andere kleding en accessoires en maak jouw ultieme feest outfit compleet.  

Productspecificaties: Witte Pruik met krullen

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% synthetische
  • Inhoud: Pruik en haarnetje
  • Maat: One size fits most 

Witte Pruik met krullen online kopen

De Witte Pruik met krullen zal jouw outfit een unieke en afgewerkte look geven. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende kleding en accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Witte Pruik met krullen en jouw outfit, zoals een mooie outfit of mooie kleurrijke leggings. Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.