Pruik met hoofdband

Pruik met hoofdband

Ben jij op zoek naar een korte pruik met krullen die jij kunt combineren met jouw outfit voor een thema feest? Dan is de Pruik met hoofdband geschikt voor jou. ... Lees meer

21702262
€16,25 € 10,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar een korte pruik met krullen die jij kunt combineren met jouw outfit voor een thema feest? Dan is de Pruik met hoofdband geschikt voor jou. De Pruik is in twee kleuren verkrijgbaar, zwart en blond. De Pruik met hoofdband in het blond heeft een goudkleurig hoofdbandje en de zwarte pruik heeft een zwart hoofdbandje met glinster steentjes.

De Pruik met hoofdband kun je op doen voor een thema feest waar een luxe uitstraling belangrijk is, zoals de jaren 30 Charleston.

Productspecificatie: Pruik met hoofdband

  • Materiaal: Synthetisch
  • Kleur: Blond met gouden hoofdband, zwart met zwarte hoofdband met glinster steentjes
  • Soort: Korte pruik met krullen / boblijn
  • Thema: Charleston, carnaval, films en sterren

Pruik met hoofdband kopen

Ga jij naar een themafeest en wil jij een elegante look creëren met jouw outfit inclusief een mooie pruik? Dan kun jij de Pruik met hoofdband kopen bij PartyCorner en een keuze maken tussen blond of zwart. Ook hebben wij vele accessoire om uw outfit wat extra's te geven. Je kunt de Pruik met hoofdband online kopen of komen bekijken in Zaandam in onze winkel.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.