Pruik Marlie

Pruik Marlie

Wil jij ook zwarte lange lokken voor een (thema) feest? Dat kan met Pruik Marlie een mooie pruik met lang haar. De pruik is niet van stijl haar maar ook niet me... Lees meer

21692312
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij ook zwarte lange lokken voor een (thema) feest? Dat kan met Pruik Marlie een mooie pruik met lang haar. De pruik is niet van stijl haar maar ook niet met krullend haar het zit er tussenin wat niet veel voor komt. De Pruik Marlie valt sluik over de wangen en is een volle bos met haren en is bijvoorbeeld geschikt voor een hippie feest of Hippie, disco, rock, carnaval thema feest.

Productspecificatie: Pruik Marlie

  • Materiaal: Synthetisch
  • Kleur: Zwart
  • Soort: Lange pruik
  • Thema: Hippie, disco, rock, carnaval

Pruik Marlie kopen

Op zoek naar een mooie pruik met lang zwart haar waarmee jij de show steelt op een feest en jouw party look afmaakt? Koop dan de Pruik Marlie bij PartyCorner en kijk rond op de webshop voor bijpassende accessoires. Want voor elk kostuum hebben wij wel een bijpassende accessoire zoals de Pruik Marlie.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.