Pruik Marie-Antoinette

Pruik Marie-Antoinette

Pruik Marie-Antoinette is een elegante pruik die het meest geschikt is voor een middeleeuws thema dat komt door de grote van de pruik en de vorm dit werd veel i... Lees meer

802522
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Marie-Antoinette is een elegante pruik die het meest geschikt is voor een middeleeuws thema dat komt door de grote van de pruik en de vorm dit werd veel in de middeleeuwse tijd gedragen. De pruik is wit van kleur en heeft een unieke vorm met krullen. De Pruik Marie-Antoinette is dankzij de elastische band voor iedereen draagbaar en is daarom ook alleen te bestellen in de maat one size fits all.

Productspecificatie: Pruik Marie-Antoinette

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Synthetisch
  • Maat: One size fits all
  • Lengte: Kort

Pruik Marie-Antoinette dragen

Zoals hiervoor al werd geschreven is de Pruik Marie-Antoinette het best geschikt voor een middeleeuws thema maar ook nog voor vele andere thema's kan deze pruik gebruikt worden. Zoals films en sterren, middeleeuwen, Romeinen, Grieken. Bekijk ook eens onze kostuums of accessoire om jou outfit voor je thema feest helemaal compleet te maken of draag de Pruik Marie-Antoinette alleen om van look te veranderen.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.