Pruik Linda met halflang haar en pony

Pruik Linda met halflang haar en pony

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in dive... Lees meer

6308906
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€17,50 € 12,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In de huid kruipen als een andere personage doe je niet alleen met kleding, een bijpassende pruik is vaak de kers op de taart. PartyCorner heeft pruiken in diverse modellen en kleuren in het assortiment, zoals pruik Linda met halflang haar en pony.

Een witte coupe met pruik Linda

Pruiken hoef je niet alleen tijdens feesten en evenementen te dragen, soms wil je gewoon even iets anders maar wel tijdelijk. Dat kan bijvoorbeeld met pruik Linda, deze naturel witte pruik met halflang haar en pony staat zowel bij een chique outfit als bij een modern kostuum. Zit jouw haar van zichzelf vol met krullen en je wilt vandaag even een strakke glamour coupe? Misschien is pruik Linda dan iets voor jou.

Productspecificaties
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 12 jaar en ouder
  • Kleur: Wit
  • Model: Halflang haar met pony
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.