Pruik Lily Rose

Pruik Lily Rose

Pruik Lily Rose is rekbaar en past ieder hoofd. Feestpruiken zijn er in alle soorten en kleuren. Voor elk thema feest is er wel een pruik die bij u past. En let... Lees meer

1993887
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Lily Rose is rekbaar en past ieder hoofd.

Feestpruiken zijn er in alle soorten en kleuren. Voor elk thema feest is er wel een pruik die bij u past. En let op, alle feestpruiken zijn 'one-size-fits-all', ook de Pruik Lily Rose.

Pruiken winkel overzicht, de plek voor dames pruiken, heren pruiken, kinderpruiken, feestpruiken, carnavalspruiken en verkleedpruiken. Heel veel feestpruiken oa. Pruik Lily Rose.

Bekijk ons ruime aanbod van pruiken en haarstukken. Top kwaliteit!

Korte pruiken,half lange pruiken,lange pruiken,krulletjes pruiken,slierten pruiken,latex pruiken,pipo pruiken,indianen pruiken,piraten pruiken,kerst en sint pruken en nog veel meer!

Is dit pakket niet naar uw wens wegens verschillende redenen? Geen probleem, Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze binnen 7 dagen te retouneren.Uiteraard zijn wij bereid om uitzonderingen te maken in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Pruik Lily Rose kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Pruik Lily Rose besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.