Pruik Licht roze Cabaret

Pruik Licht roze Cabaret

Op zoek naar een mooie kleurige maar subtiele Bobline pruik? Dan is deze Bobline Pruik Licht Roze perfect voor jou. De Bobline Pruik Licht Roze is een pruik tot... Lees meer

6046798
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een mooie kleurige maar subtiele Bobline pruik? Dan is deze Bobline Pruik Licht Roze perfect voor jou. De Bobline Pruik Licht Roze is een pruik tot op de schouders met een mooie rechte pony. Deze Pruik is ook verkrijgbaar in nog andere kleuren. Het materiaal waar uit de pruik bestaat is synthetisch.

Om je zoektocht te vereenvoudigen zijn onze pruiken gesorteerd op model, kleur, model of lengte. Wil je je kapsel voor een avond veranderen? Of verkleed je voor bijvoorbeeld thema feesten koop dan deze Bobline Pruik Licht Roze om je kleurrijke outfit helemaal compleet te maken. 

Productspecificatie: Bobline Pruik Licht Roze

  • Kleur: licht roze
  • Soort: pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: bobline
  • Thema: disco, films en sterren
  • Gewicht: 50 gram

Bobline pruiken zoals de Bobline Pruik Licht Roze  of andere kleuren

Een bob (ook wel bobline of boblijn genoemd) is een kapsel dat in de jaren twintig van de 20e eeuw populair werd als een haarstyle, en sinds de jaren zeventig ook bekendstaat als mannenkapsel. Bij dit kapsel is al het haar op een lengte geknipt, meestal op de kaaklijn. Vaak wordt het gecompleteerd door een recht geknipte pony.
Bestel deze Bobline Pruik Licht Roze of kom deze passen in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.