Pruik Leilani in 3 kleuren

Pruik Leilani in 3 kleuren

Pruiki Leilani is een vrolijke pruik door het bloemetje, met golvend haar. De Pruik Leilani is verkrijgbaar in het bruin, zwart en blond. Voor iedereen een mooi... Lees meer

20668808
€12,50 € 8,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruiki Leilani is een vrolijke pruik door het bloemetje, met golvend haar. De Pruik Leilani is verkrijgbaar in het bruin, zwart en blond. Voor iedereen een mooie kleur om te combineren met haar outfit. De pruik is ideaal voor een Hawaii thema maar natuurlijk ook geschikt voor andere thema's omdat de Pruik Leilani veelzijdig is door vele combinatiemogelijkheden.

Pruik Leilani is aan de bovenkant stijl en dan word het een krullende pruik met veel volume. Deze pruik valt tot de schouders en is gemaakt van een synthetische stof. Pruik Leilani is een elastische pruik en is daardoor alleen bestelbaar in de maat one size fits all.

Productspecifiacties Pruik Leilani

  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte
  • Kleur: zwart, bruin en blond

Pruik Leilani kopen

Pruik Leilani kopen voor de perfecte Hawaii look. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende accessoires die jij kunt combineren met de Pruik Leilani zoals Bloemenkrans Honolulu voor het ultieme Hawaii thema. Wil jij als een echt Hawaii meisje naar een feest? Ga dan de Pruik Leilani kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.