Pruik Jessica

Pruik Jessica

Altijd al gedroomd van een prachtige bos met krullen? Pruik Jessica is een mooie lange pruik met fijne krullen met een leuke rode haarband. Pruik Jessica is een... Lees meer

21692474
Neem contact op voor de levertijd
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al gedroomd van een prachtige bos met krullen? Pruik Jessica is een mooie lange pruik met fijne krullen met een leuke rode haarband. Pruik Jessica is een pruik vol volume en geeft jou een andere uitstraling doordat de pruik opvalt. Pruik Jessica is geschikt voor bijvoorbeeld een hippie feest en andere thema's.

Productspecificatie: Pruik Jessica

  • Materiaal: synthetisch
  • Kleur: zwart
  • Soort: lange krullen pruik met haarband
  • Thema: hippie, disco, carnaval

Pruik Jessica kopen

Op zoek naar een prachtige lange krullen pruik, stop met zoeken! De Pruik Jessica kopen kan bij PartyCorner. Deze pruik met mooie lange krullen is perfect voor iemand die een krullenbol wil zijn op een feest. De prachtige rode haarband erbij zorgt voor kleur in je outfit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.