Pruik Ivy Cruella de Vil

Pruik Ivy Cruella de Vil

Met deze Pruik Ivy Cruella de vil zal je geheid alle Dalmatiër baasjes de stuipen op het lijf jagen, door middel van een rekbare kap past de Pruik Ivy Cruella d... Lees meer

623545
Neem contact op voor de levertijd
€15,40 € 10,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Pruik Ivy Cruella de vil zal je geheid alle Dalmatiër baasjes de stuipen op het lijf jagen, door middel van een rekbare kap past de Pruik Ivy Cruella de vil bij iedereen. Prima geschikt voor voor een Thema feest voor slechte rikken of een ander soort verkleed feest. 


Pruik Ivy Cruella de Vil is een synthetische pruik, deze behouden hun stijl en vorm in tegenstelling tot de niet synthetische pruiken. U kunt ook bijpassende accessoires en kleding bestellen voor een geheel geslaagde look.

Productinformatie: Pruik Ivy Cruella de Vil

  • Materiaal: Synthetische pruik
  • Maat: One size met rekbare kap
  • Kleur: tweekleurig zwart-wit
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Pruik Ivy Cruella de Vil

Ben je op zoek naar een Pruik Ivy Cruella de vil van hoge kwaliteit?  Dan is dit de pruik die je zoekt, met de 2-tone kleuren zwart en wit en de vorm is deze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een cosplay. Bij Partycorner.nl hebben we ook nog veel meer kleding, pruiken, accessoires en andere producten. Bestel de Pruik Ivy Cruella de Vil online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.