Pruik Heks zwart

Pruik Heks zwart

Wil je jou uiterlijk een keer omgooien? Pruik Heks zwart is daar perfect voor heb je nou kort haar en wil je een keer voelen hoe het voelt om lang haar te hebbe... Lees meer

623584
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil je jou uiterlijk een keer omgooien? Pruik Heks zwart is daar perfect voor heb je nou kort haar en wil je een keer voelen hoe het voelt om lang haar te hebben dat kan met deze mooie zwarte style pruik. Pruik Heks zwart is alleen bestelbaar in de maat one size en kan voor meerder thema's gebruikt worden door de subtiele zwarte kleur en style haar.

Productspecificaties: Pruik Heks zwart

  • Materiaal: Synthetische pruik
  • Maat: One size
  • Kleur: zwart extra lang vallend
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Pruik Heks zwart kopen

Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen zoals de Pruik Heks zwart. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm. Ook hebben wij vele kostuums die je leuk kunt combineren met de Pruik Heks zwart.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.