Pruik Heks zwart

Pruik Heks zwart

Verkleed kleding en accessoires – zoals heksen pruiken – voor het carnaval of een ander themafeest vind je hier in onze webshop. Of je nu herenpruiken, damespru... Lees meer

623584
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed kleding en accessoires – zoals heksen pruiken – voor het carnaval of een ander themafeest vind je hier in onze webshop. Of je nu herenpruiken, damespruiken, kinderpruiken of extravagante pruiken zoekt, PartyCorner heeft een groot assortiment heksenpruiken . Bijvoorbeeld voor de Pruik Heks zwart.

Productspecificaties

  • synthetische pruik
  • one size
  • Kleur: zwart extra lang vallend
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Een lange heksen pruik zwart

Voor de dames hebben we een pruik in ons assortiment waarmee in een handomdraai een spannend maar vlot achtige heksen kapsel op je hoofd zit. Maar de een lange heksen pruik grijs is combineren met een heksen jurk of Halloween outfit.

Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.