Pruik Heks grijs

Pruik Heks grijs

Pruik Heks grijs is een grijze lange pruik met style haar en met deze pruik ga je echt voor een heksen uiterlijk. Deze pruik valt lang en ongeveer tot het midde... Lees meer

623581
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Heks grijs is een grijze lange pruik met style haar en met deze pruik ga je echt voor een heksen uiterlijk. Deze pruik valt lang en ongeveer tot het midden van je rug. Het is een synthetische pruik en is alleen bestelbaar in de maat one size. Iedereen past de Pruik Heks grijs doordat het een rekbare kap heeft.

Productspecificaties: Pruik Heks grijs

  • Materiaal: Synthetische pruik
  • Maat: One size
  • Kleur: grijs extra lang vallend
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Pruik Heks grijs

Voor de dames hebben we een pruik in ons assortiment waarmee in een handomdraai een lekker vlot punk achtige kapsel op je hoofd zit. Pruik Heks grijs is combineren met een heksen jurk of halloween outfit.

Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm zoals de Pruik Heks grijs.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.