Pruik Heks bruin

Pruik Heks bruin

Pruik Heks bruin is een elegante pruik die natuurlijk ook voor andere thema's gebruikt kan worden dan alleen om je heksen kostuum compleet te maken, ook voor ve... Lees meer

623586
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,17 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Heks bruin is een elegante pruik die natuurlijk ook voor andere thema's gebruikt kan worden dan alleen om je heksen kostuum compleet te maken, ook voor vele ander doeleinde is deze pruik geschikt. Deze pruik is bruin van kleur en heeft stijl haar. Dankzij de rekbare kap past bijna iedereen deze mooie Pruik Heks bruin.

Pruik Heks bruin Productspecificaties:

  • Materiaal: synthetische pruik
  • Maat; one size
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Kleur: bruin extra lang vallend

Een lange Pruik Heks bruin

Voor de dames hebben we een pruik in ons assortiment waarmee in een handomdraai een lekker vlot heks achtige kapsel op je hoofd zit. De Pruik Heks bruin is combineren met een heksen jurk of Halloween outfit.

Bij ons kunt u online diverse modellen pruiken kopen. Al onze feestpruiken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een comfortabele pasvorm zoals de Pruik Heks bruin.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.