Pruik heks Aurora Turquoise

Pruik heks Aurora Turquoise

In ons grote assortiment heksen lange haar pruiken hebben we ook diverse modellen die net even iets extra's hebben. Bijvoorbeeld Pruik heks Aurora Turquoise met... Lees meer

6611323
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In ons grote assortiment heksen lange haar pruiken hebben we ook diverse modellen die net even iets extra's hebben. Bijvoorbeeld Pruik heks Aurora Turquoise met witte lok, deze schitterende pruik is voorzien van 2 witte lokken waardoor er in het feestlicht een IJs-blauwe gloed door het haar heen is te zien. Hierdoor is Pruik heks Aurora Turquoise met witte lok zeer geschikt voor gothic party.

Heksenpruik Aurora Turquoise de heksen pruik van vandaag.

De heksenpruikpruik  aurora is leverbaar in de klassieke naturel heksen kleuren. Maar ook in moderne hippe feestkleuren zoals rood, IJs-paars, IJs-blauw, Rood. Welke kleur je ook kiest, met pruik Heksenpruik Aurora zie je er als een sprookjes heks uit.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.