Pruik Heidi met vlechten

Pruik Heidi met vlechten

Heb je binnenkort een Tiroler themafeest, of wil je in stijl naar het Oktoberfest? Een heidi pruik met vlechten is een goed begin voor jouw Duitse outfit! De He... Lees meer

1833522
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb je binnenkort een Tiroler themafeest, of wil je in stijl naar het Oktoberfest? Een heidi pruik met vlechten is een goed begin voor jouw Duitse outfit! De Heidi pruik is verkrijgbaar in meerdere kleuren, voor iedereen is er een geschikte kleur te vinden op PartyCorner.nl. De Tiroler pruiken kan je combineren met een leuk Tiroler jurkje uit onze Oktoberfest collectie.

Heidi pruik met vlechten


De Heidi pruik met vlechten van PartyCorner is beschikbaar in meerdere kleuren:

  • Blond

  • Bruin

  • Koper

De Heidi pruiken zijn one-size, waardoor ze iedereen passen dankzij de rekbare kap. Natuurlijk kan je de heidi pruik ook dragen bij andere outfits. Wanneer je bijvoorbeeld verkleed gaat als schoolmeisje of pop, is de heidi pruik met vlechten een leuke toevoeging!

Heidi pruik kopen

De Heidi pruik met vlechten en een bijpassende outfit vind je natuurlijk bij PartyCorner.nl! Bij ons vind je feestartikelen voor een scherpe prijs en daarom betaal je nooit teveel voor jouw feestoutfit. Je hebt jouw bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis zodat je vrijwel direct kunt gaan feesten. Woon je in de buurt van Zaandam? Kom dan ook eens langs in onze winkel.

Steel de show met een Heidi pruik met vlechten van PartyCorner.nl!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.