Pruik Grijs Rechter

Pruik Grijs Rechter

De Pruik Grijs Rechter heeft een echt uiterlijk van een rechter met de mooie grijze krullen. De pruik is 100% Synthetisch en valt tot op de schouders. Met de Pr... Lees meer

1833664
€20,95 € 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pruik Grijs Rechter heeft een echt uiterlijk van een rechter met de mooie grijze krullen. De pruik is 100% Synthetisch en valt tot op de schouders. Met de Pruik Grijs Rechter op zal je er streng uit zien en kan jij als rechter spelen op een thema feest. Laat zien wie de regels uit maakt met de Pruik Grijs Rechter op!

Productspecificaties: Pruik Grijs Rechter

  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Maat: One size

Pruik Grijs Rechter kopen

Wil jij graag ook een luxe pruik om in stijl naar een feest te gaan? Een pruik waarmee jij zeker gezien kunt worden? Dan kun je de Pruik Grijs Rechter kopen bij PartyCorner. Deze pruik heeft mooie elegante grijze krullen en hiermee laat jij zien wie de regels uit maakt.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.