Bobline Verschillende kleuren

Bobline Verschillende kleuren

In ons ruime assortiment pruiken hebben we ook een paar modellen die net even iets extra's hebben. Bijvoorbeeld Bobline Verschillende kleuren met lange bobline,... Lees meer

6051750
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In ons ruime assortiment pruiken hebben we ook een paar modellen die net even iets extra's hebben. Bijvoorbeeld Bobline Verschillende kleuren met lange bobline, deze schitterende pruik is voorzien van zilverdraad slierten waardoor er in het feestlicht een glinstering door het haar heen is te zien. Hierdoor is Bobline Verschillende kleuren zeer geschikt voor disco party's etc.

 Productspecificatie: Bobline Verschillende kleuren

  • Kleur: Zwart, Blond, Wit, Rood, Turquoise en IJs-paars
  • Soort: pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: bobline
  • Thema: disco, films en sterren
  • Gewicht: 50 gram

Bobline pruik Bobline Verschillende kleuren klassiek of modern

De pruik is leverbaar in de klassieke naturel kleuren: blond en zwart. Maar ook in moderne hippe feestkleuren zoals rood, wit, turguoise en paars. Welke kleur jij ook kiest bij je outfit, pruik Glamour Gigi met lange bobline en zilverdraad slierten geeft je een schitterend aanzien.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.