Pruik Flower power

Pruik Flower power

Pruik flower power Pruik flower power is een heren pruik in de kleur zwart/bruin voor mannen die graag verkleed gaan als Hippies tijdens Carnaval. Bij een grote... Lees meer

623696
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik flower power

Pruik flower power is een heren pruik in de kleur zwart/bruin voor mannen die graag verkleed gaan als Hippies tijdens Carnaval.

Bij een grote afname van pruik flower power krijg jij van ons een groeps korting, ideaal voor als jij met een groep heren in hetzelfde jaren 60 stijl verkleed wilt gaan.

Pruik flower power is een pruik geheel in de jaren 60 stijl met 3 vlechtjes. Deze pruik is verkrijgbaar in de maat one size fits all, dankzij zijn elastische band is het geschikt voor ieder hoofd en ook erg comfortabel.

Pruik flower power bestel jij dus veilig en snel bij PartyCorner.nlDe voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.