Pruik Club zwart

Pruik Club zwart

Deze mooie lange krullenpruik Pruik Club zwart is ideaal als afro pruik of pietenpruik. Met de glimmende lange lokken van deze Pruik Club zwart maak jij jouw ou... Lees meer

623638
5 werkdagen
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze mooie lange krullenpruik Pruik Club zwart is ideaal als afro pruik of pietenpruik. Met de glimmende lange lokken van deze Pruik Club zwart maak jij jouw outfit helemaal compleet. De Pruik Club zwart is bestelbaar in de maat One size en is met behulp van de rekbare kap geschikt voor elk type haar of hoofd. De Pruik Club zwart zal jouw outfit een unieke en afgewerkte look geven.

Pruik Club zwart

Productspecificatie: 

  • Kleur: Zwart
  • Soort: Krullen
  • Materiaal: Synthetisch
  • Lengte: Schouder lengte

Pruik Club zwart kopen

Wil jij jouw party look afmaken met een mooie pruik? Dan kun jij de Pruik Club zwart kopen bij PartyCorner. De Pruik Club zwart is een accessoire die je ook met meer accessoires kunt combineren voor verschillende themafeesten wat de Pruik Club zwart een veelzijdige accessoire maakt. Kijk verder op onze webshop voor meer accessoires.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.