Pruik Club rood

Pruik Club rood

Pruik Club rood is een prachtige pruik met allemaal krullen. Deze pruik lijkt ook wel een beetje op een afro maar is toch iets anders. Je kan deze pruik combine... Lees meer

623642
€12,95 € 8,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Club rood is een prachtige pruik met allemaal krullen. Deze pruik lijkt ook wel een beetje op een afro maar is toch iets anders. Je kan deze pruik combineren met verschillende outfits en met verschillende thema's zoals onder andere het thema rood of Carnaval. De Pruik Club rood is bestelbaar in de maat One size en is met behulp van de rekbare kap geschikt voor elk type haar of hoofd.

Productspecificatie: Pruik Club rood

  • Kleur: Rood
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch

Pruik Club rood 

De Pruik Club rood zal jouw outfit een unieke en afgewerkte look geven. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende kleding en accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Pruik Club rood en jouw outfit, zoals een mooie outfit of mooie kleurrijke leggings. Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.