Pruik Claire - Blonde krullen pruik

Pruik Claire - Blonde krullen pruik

Pruik Claire is van 100% synthetisch haar maar voelt zijdezacht aan. De krullen pruik is door de rekbare kap over elk haar type draagbaar. Pruik krullen Claire ... Lees meer

5976327
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Claire is van 100% synthetisch haar maar voelt zijdezacht aan. De krullen pruik is door de rekbare kap over elk haar type draagbaar. Pruik krullen Claire is naar het haar kapsel van Marilyn Monroe gekopieerd en als onze Pruik Claire uitgebracht.

Deze blonde pruik met krullen heeft een geraffineerde maar ook een natuurlijke uitstraling. De blonde Pruik  Claire hoeft niet gestyled te worden, het zit altijd in model en past goed bij elk verkleedkleding of draag deze blonde krullen pruik gewoon voor een ander look. De blonde pruik Claire is perfect voor elk ander feest, en zit natuurlijk ook zeer comfortabel.

Productspecificatie: Pruik Claire

  • Kleur: Blond
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch

Blonde Pruik Claire krullen

Synthetisch Pruik Claire is zacht en vrouwelijk, en beschikt over de prachtig silhouet van de Marilyn Monroe stijl. De lichte krullen bij de pony en franjes rond het gezicht kan worden aangepast met een beetje styling crème. Van kruin tot nek heeft Pruik Claire krullen pruik tekstuur, dragen van de Pruik Krullen Claire is modern en spannend. Plus, deze korte krullenpruik ziet er prachtig uit op bijna elke gezichtsvorm, volumineus zacht en speels, Claire ziet er geweldig uit op welke manier je het ook draagt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.