Pruik Chique in klassieke kleuren

Pruik Chique in klassieke kleuren

De langharige pruiken uit de Chique serie zijn vernieuwd. Een betere kwaliteit door meer haar per cm2. De lange haren van deze pruiken rijken tot ver over de sc... Lees meer

6014565
€11,25 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De langharige pruiken uit de Chique serie zijn vernieuwd. Een betere kwaliteit door meer haar per cm2. De lange haren van deze pruiken rijken tot ver over de schouders, de prachtige pony is vergelijkbaar met die van een bobline pruik.

De pruiken serie Chique is onderverdeelt in twee kleur series: Pruik Chique in klassieke kleuren en Pruik Chique in trendy kleuren.

Ga voor naturel met pruik Chique in klassieke kleuren

Zoals de naam van deze pruik al aangeeft is dit langharige model zeer geschikt voor sjieke feesten die vaak minder uitbundig zijn maar meer klasse hebben. Voor die feesten is pruik Chique in klassieke kleuren een aanrader. Of je nu gaat voor zwart, bruin, blond of wit? Pruik Chique in klassieke kleuren geeft je outfit meer pit!

Kijk hier voor de trendy kleuren.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.