Lange zwarte pruik

Lange zwarte pruik

Deze mooie lange zwarte pruik Chique zal je goed staan tijdens leuke thema feesten, de pruik is gemaakt van Synthetisch haar.  Deze pruik heeft een mooie pony e... Lees meer

6014565
€11,50 € 7,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze mooie lange zwarte pruik Chique zal je goed staan tijdens leuke thema feesten, de pruik is gemaakt van Synthetisch haar.  Deze pruik heeft een mooie pony en een beetje golvend haar. De lange zwarte pruik is ook in andere klassieke kleuren bestelbaar in de maat one size.

De Lange zwarte pruik uit de Chique serie zijn vernieuwd. Een betere kwaliteit door meer haar per cm2. De lange haren van deze pruiken rijken tot ver over de schouders, de prachtige pony is vergelijkbaar met die van een bobline pruik.

Lange zwarte pruik 

Productspecificatie

  • Kleur: zwart
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch haar
  • Rekbare kap

Lange zwarte pruik met rechte pony

Het is heel gemakkelijk om de Pruik Chique in klassieke kleuren online te kopen maar ook kan je deze gerust komen bekijken in onze winkel in Zaandam. Wij hebben een grote winkel en webshop met vele artikelen zodat u een leuk kostuum kunt uitkiezen in uw smaak en compleet kan maken met diverse accessoire waaronder natuurlijk de lange zwarte pruik met rechte pony.

Ga voor naturel met pruik Chique in klassieke kleuren

Zoals de naam van deze pruik al aangeeft is dit langharige model zeer geschikt voor sjieke feesten die vaak minder uitbundig zijn maar meer klasse hebben. Voor die feesten is pruik Chique in klassieke kleuren een aanrader. Of je nu gaat voor zwart, bruin, blond of wit? Pruik Chique in klassieke kleuren geeft je outfit meer pit!


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.