Pruik Camping met snor

Pruik Camping met snor

Opzoek naar een leuke pruik waarbij je lijkt of je net van de camping af komt? Pruik Camping met snor is een leuke pruik doordat er een neppe plak snor bij zit ... Lees meer

1833376
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opzoek naar een leuke pruik waarbij je lijkt of je net van de camping af komt? Pruik Camping met snor is een leuke pruik doordat er een neppe plak snor bij zit geeft de pruik je een grappig uiterlijk, iedereen zal met je mee lachen met de Pruik Camping met snor op. De pruik is gemaakt van 100% Synthetisch materiaal en is dankzij de rekbare kap voor iedereen geschikt.

Productspecificaties: Pruik Camping met snor

  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: 100% Synthetisch
  • Maat: One size

Pruik Camping met snor kopen

Wil jij graag ook een luxe pruik om in stijl naar een feest te gaan? Een pruik waarmee jij zeker gezien kunt worden? Waardoor je mesnen aan het lachen maakt? Dan kun je de Pruik Camping met snor kopen bij PartyCorner. De Pruik Camping met snor met glanzend bruin haar waarmee jij de show steelt op een feest.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.