Bobline Pruik Blauw

Bobline Pruik Blauw

Bobline Pruik Blauw heeft een one size fit deze Bobline Pruik is ook nog in 20 andere kleuren leverbaar. Bobline Pruik Blauw is een van de mooiste kleuren binne... Lees meer

6046798
Neem contact op voor de levertijd
€9,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bobline Pruik Blauw heeft een one size fit deze Bobline Pruik is ook nog in 20 andere kleuren leverbaar. Bobline Pruik Blauw is een van de mooiste kleuren binnen onze bobline pruiken collectie. Deze Bobline Pruik Blauw bestaat uit synthetisch materiaal. Met deze pruik zal u zeker opvallen tijdens thema feesten of tijdens de carnaval.

Productinformatie: Bobline Pruik Blauw

  • Boblijn 
  • One size fits all
  • Kleur: blauw
  • Andere kleuren zijn groen, rood, geel, zwart enz.

Bobline pruiken zoals de Bobline Pruik Blauw

Een bob (ook wel bobline of boblijn genoemd) is een kapsel dat in de jaren twintig van de 20e eeuw populair werd als een haarstyle, en sinds de jaren zeventig ook bekendstaat als mannenkapsel. Bij dit kapsel is al het haar op een lengte geknipt, meestal op de kaaklijn. Vaak wordt het gecompleteerd door een recht geknipte pony.
Bestel deze Bobline Pruik Blauw of kom deze passen in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.