Pruik Cabaret blauw

Pruik Cabaret blauw

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer allerlei lange Toppers pruiken kopen voor het Toppers concert van 2014 met als thema made in holland en daar horen natuurlij... Lees meer

6046798
€9,50 € 7,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer allerlei lange Toppers pruiken kopen voor het Toppers concert van 2014 met als thema made in holland en daar horen natuurlijk, in de kleuren rood wit en blauw, mooie pruiken bij! Ons assortiment staat vol met keuze van verschillende soorten pruiken, die u zeker veilig en snel bij ons kunt bestellen.

Pruik Cabaret blauw


Toppers pruik blauw is ook in het rood, wit of andere kleuren verkrijgbaar en in de Toppers collectie standaard opgenomen. Bij ons kunt u terecht voor al uw de Toppers kleding en Toppers pruiken zoals deze Toppers Pruik blauw. Toppers Pruik blauw is een Toppers dresscode product.
Toppers pruik blauw is in 28 andere kleuren leverbaar Kijk even onder  pruiken cabaret

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.