Pruik blond Marie Christine

Pruik blond Marie Christine

Ben jij op zoek naar de ultieme sierlijke pruik met het kapsel waar men vroeger uren mee bezig waren om het te krijgen? Dan is de Pruik Marie Christine de ideal... Lees meer

21700190
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar de ultieme sierlijke pruik met het kapsel waar men vroeger uren mee bezig waren om het te krijgen? Dan is de Pruik Marie Christine de ideale pruik voor jou, want je hoeft alleen de pruik op te zetten en je bent klaar!
De Pruik Marie Christine is een prachtige blonde pruik met opgestoken hoog haar dat sierlijk langs het gezicht valt.
Met de Pruik Marie Christine kun jij in de huid kruipen van bijvoorbeeld een edele vrouw van vroeger, zoals in de tijd van de bekende koningin van Frankrijk Marie Antoinette, deze soort pruiken zijn ook te zien in de film van Marie Antoinette.

Productspecificatie Pruik Marie Christine
  • Materiaal: synthetisch
  • Kleur: blond
  • Soort: korte sierlijke pruik
  • Thema: prinsessen en feeën, films en sterren, Middeleeuwen, carnaval

Pruik Marie Christine kopen

Wil jij ook zo'n prachtige luxe pruik om je te verkleden als edele dame of een echte koningin van vroeger? Dan kun jij de Pruik Marie Christine kopen bij PartyCorner om te combineren met jouw outfit.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.