Pruik Blond Krullen Candice

Pruik Blond Krullen Candice

Wil jij met de Pruik Blond Krullen Candice je outfit compleet maken met onze prachtige blonde krullen pruik? Dan kun jij je party kleding combineren met de Prui... Lees meer

1875144
Neem contact op voor de levertijd
€14,70 € 9,55 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij met de Pruik Blond Krullen Candice je outfit compleet maken met onze prachtige blonde krullen pruik? Dan kun jij je party kleding combineren met de Pruik Blond Krullen Candice. De Pruik Blond Krullen Candice is een wilde korte pruik die opvalt door de mooie krullen waarmee jij iets extra's geeft aan jouw outfit. Zet de Pruik Blond Krullen Candice op die jij kunt combineren met jouw thema kleding en natuurlijk ook voor andere gelegenheden zoals een disco feest of hippie feest.

Deze Pruik Blond Krullen Candice is ideaal voor feesten. Nieuw in de collectie deze synthetisch blonde korte krullen pruik in de maat one size met rekbare kap.onze prachtige blonde krullen pruik candice voor een volumineuze kapsel

Productspecificatie: Pruik Blond Krullen Candice

  • Kleur: blond
  • Soort: korte krullen
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: kort
  • De pruik heeft een rekbare kap waardoor het om ieder hoofd past

Pruik Blond Krullen Candice kopen

Een mooie pruik voor een mooi feest? Dan kun jij nu de Pruik Blond Krullen Candice kopen bij PartyCorner. Voor meer accessoires die je kunt combineren met de Pruik Blond Krullen Candice kun je verder kijken op onze webshop met accessoires in verschillende thema's.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.