Pruik Blond Krullen Candice

Pruik Blond Krullen Candice

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit compleet maken met een prachtige pruik? Dan kun jij je party kleding combineren met de Pruik Blond K... Lees meer

1875144
€13,75 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit compleet maken met een prachtige pruik? Dan kun jij je party kleding combineren met de Pruik Blond Krullen Candice. De Pruik Blond Krullen Candice is een wilde korte pruik die opvalt door de mooie krullen waarmee jij iets extra's geeft aan jouw outfit. Zet de Pruik Blond Krullen Candice op die jij kunt combineren met jouw Toppers kleding en natuurlijk ook voor andere gelegenheden zoals een disco feest of hippie feest.

Productspecificatie: Pruik Blond Krullen Candice
  • Kleur: blond
  • Soort: korte krullen
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: kort
  • De pruik heeft een rekbare kap waardoor het om ieder hoofd past

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Pruik Blond Krullen Candice kopen

Een mooie pruik voor een mooi feest? Dan kun jij nu de Pruik Blond Krullen Candice kopen bij PartyCorner. Voor meer accessoires die je kunt combineren met de Pruik Blond Krullen Candice kun je verder kijken op onze webshop met accessoires in verschillende thema's.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.