Pruik Anna Frozen volwassenen

Pruik Anna Frozen volwassenen

Met de Pruik Anna Frozen volwassenen maak je je princess look helemaal compleet en ben je klaar voor een Cosplay, Carnaval, middeleeuws thema feest, Halloween f... Lees meer

62597618
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met de Pruik Anna Frozen volwassenen maak je je princess look helemaal compleet en ben je klaar voor een Cosplay, Carnaval, middeleeuws thema feest, Halloween feest en nog veel meer verkleed gelegenheden. De Pruik Anna Frozen volwassenen is gemaakt van synthetisch haar, dit kan niet tegen hitte (tenzij anders is aangegeven) en heeft bruin lang haar met een ingevlochten vlecht van ± 60 cm.

Combineer de synthetische Pruik Anna Frozen volwassenen ook met andere kleding en accessoires en maak jouw ultieme princess outfit compleet.

Productspecificaties: Pruik Anna Frozen volwassenen

  • Kleur: Bruin.
  • Type Pruik: Synthetisch
  • Geschikt voor: Cosplay

Pruik Anna Frozen volwassenen online kopen.

De Pruik Anna Frozen volwassenen kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw feest outfit voor een feestelijke look. Bij PartyCorner zijn allerlei verschillende kleding en accessoires verkrijgbaar om te combineren met de Pruik Anna Frozen volwassenen en jouw outfit, zoals een mooie outfit of mooie kleurrijke leggings. Maak jouw kostuum compleet en bestel deze pruik online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.