Pruik Angry Louis heren

Pruik Angry Louis heren

Pruik Angry Louis is een synthetische pruik met de kleuren zwart en grijs. Het is makkelijk over je eigen haar te bevestigen door de elastische kap. Deze heren ... Lees meer

623582
€13,95 € 10,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik Angry Louis is een synthetische pruik met de kleuren zwart en grijs. Het is makkelijk over je eigen haar te bevestigen door de elastische kap. Deze heren pruik maakt jou Halloween outfit voor helemaal compleet. Zoals je op de foto kan zien word de Pruik Angry Louis hier gebruikt om de Dracula look helemaal af te maken.

Productspecificatie; Pruik Angry Louis

  • Kleur: grijs
  • Maat: one size fits all
  • Goed te combineren met een Halloween kostuum
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Vampier pruik Angry Louis

Je hoeft alleen maar het gratis haarnetje over je eigen kapsel te doen en deze prachtige gemodelleerde  vampier pruik Angry Louis op te doen. De aanbevolen leeftijd is 14 jaar of ouder.

Dit jaar heeft PartyCorner weer eens flink ingeslagen voor het grootste Halloween feest. Behalve de meest gruwelijke Halloween verkleedkleding, hebben wij ook velen soorten pruiken zoals de Pruik Angry Louis.

Zwart grijze heren pruiken zoals de Pruik Angry Louis

Pruiken zijn meestal de beste toevoeging voor bij een kostuum. Kom eens langs in onze winkel in Zaandam om deze Pruik Angry Louis te passen!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.