Pruik Afro rood kopen

Pruik Afro rood kopen

Met deze Pruik Afro rood geef je de feest sfeer mee aan jouw outfit, je kan deze pruik bijvoorbeeld dragen naar het Carnaval, een cosplay, Een 80's thema feest,... Lees meer

623537
€10,50 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Pruik Afro rood geef je de feest sfeer mee aan jouw outfit, je kan deze pruik bijvoorbeeld dragen naar het Carnaval, een cosplay, Een 80's thema feest, Halloween feest, en andere verkleed gelegenheden. De Pruik Afro rood is gemaakt van synthetisch haar, let op! Synthetisch haar kan vaak niet tegen hitte (tenzij anders is aangegeven) en het gebruik van een krultang word ook afgeraden. Combineer de synthetische Pruik Afro rood Pruik ook met andere kleding en accessoires en maak jouw ultieme kostuum compleet.

Productspecificatie Pruik Afro rood

  • Kleur: Rood 
  • Materiaal: 100% synthetische
  • Inhoud: pruik met haarnetje
  • Maat: one size fits most 

Pruik Afro rood Kopen

Deze Pruik Afro rood maar ook veel andere pruiken, kleding en accessoires vind je bij Partycorner, stel jouw ultieme disco outfit samen met onze uitgebreide collectie en maak je verkleedfeest een onvergetelijke dag. Bestel online of kom naar onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde om de Pruik Afro rood te bekijken en passen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.