Pruik Afro geel

Pruik Afro geel

Op zoek naar een opvallende pruik voor een themafeest? Zoek dan niet langer. De Pruik Afro geel voor elk feestbeest! Een afro pruik op zich is al een echte eyec... Lees meer

623530
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een opvallende pruik voor een themafeest? Zoek dan niet langer. De Pruik Afro geel voor elk feestbeest! Een afro pruik op zich is al een echte eyecatcher. Een Pruik Afro geel al helemaal! Carnaval, verkleedfeestjes of themafeesten, het maakt niet uit, de Pruik Afro geel is een echte must have voor elke party animal.  

Productspecificatie: Pruik Afro geel

  • Kleur: geel
  • Soort: afro pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: kort
  • Thema: disco, films en sterren

Pruik Afro geel kopen

Wil jij ook een super outfit voor jou speciale disco avond? Dan kun jij de Pruik Afro geel kopen bij PartyCorner en combineren met allerlei andere accessoires die ook op onze webshop verkrijgbaar zijn in verschillende thema's. Met de Pruik Afro geel heb je al een veelzijdige accessoire die je vaker kunt gebruiken voor diverse thema's.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.