Pruik Afro Clown Groen

Pruik Afro Clown Groen

De Pruik Afro Clown Groen is een opvallende clowns pruik. Met deze Pruik Afro Clown Groen geef jij jouw clowns look een extra boost door de grote afro. De Pruik... Lees meer

20719054
Neem contact op voor de levertijd
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pruik Afro Clown Groen is een opvallende clowns pruik. Met deze Pruik Afro Clown Groen geef jij jouw clowns look een extra boost door de grote afro. De Pruik Afro Clown Groen is ideaal bij een clownsoutfit voor een thema feest of carnaval.

Productspecificatie: Pruik Afro Clown Groen

  • Materiaal: synthethisch
  • Kleur: groen

Pruik Afro Clown Groen kopen

Wil jij ook een super outfit voor de hippie feest of een ander themafeest? Dan kun jij de Pruik Afro Clown Groen kopen bij PartyCorner en combineren met allerlei andere accessoires die ook op onze webshop verkrijgbaar zijn in verschillende thema's. Met de Pruik Afro Clown Groen voeg jij meer kleur toe aan jouw look en steel jij de show door de opvallende kleur.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.