Pruik Afro blauw

Pruik Afro blauw

Op zoek naar Pruik Afro blauw een opvallende pruik voor een themafeest? Zoek dan niet langer. Deze pruik is geschikt voor elk feestbeest! Een afro pruik op zich... Lees meer

623536
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar Pruik Afro blauw een opvallende pruik voor een themafeest? Zoek dan niet langer. Deze pruik is geschikt voor elk feestbeest! Een afro pruik op zich is al een echte eyecatcher. Een Pruik Afro blauw al helemaal! Carnaval, verkleedfeestjes of themafeesten, het maakt niet uit, de Pruik Afro blauw is een echte must have voor elke party animal.  

Pruik Afro blauw Productiespecificatie:

  • One size fits most
  • Kleur: Blauw
  • Blijft in model
  • Bijna altijd direct leverbaar!

Pruik Afro blauw online

Deze leuke Pruik Afro blauw kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een concert of feest met een blauw thema!  Bestel hier nu snel en bekijk onze andere artikelen. Met deze pruik op zal je gegarandeerd opvallen niet alleen door de grote bos maar ook de de vel blauwe kleur. Bestel de Pruik Afro blauw online of kom hem bekijken in onze winkel!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.