Prinsessen Toverstaf

Prinsessen Toverstaf

Prinsessen toverstaf als de zilver kleurige kleurige Feeën toverstaf met ster van metallic als de glimmende toverstaf voor elfjes Feeën of prinsessen van PartyC... Lees meer

619787
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€2,02 € 1,30 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Prinsessen toverstaf als de zilver kleurige kleurige Feeën toverstaf met ster van metallic als de glimmende toverstaf voor elfjes Feeën of prinsessen van PartyCorner. Een mooier Prinsessen toverstaf als accessoire  kunt je nergens online bestellen Met dit toverstokje betover je een kikker voor een prins op het witte paard om op elk verkleed feest.

Prinsessen Toverstaf

Productspecificaties

  • Kleur:zilver kleurig
  • Maat: 32 cm
  • Materiaal:plastic

Kinder prinsessen Toverstaf

Bij een Prinsessen toverstafje met ster hoort een prinsessenjurk. Wij hebben diversen prachtige, roze lange  Prinsessenjurken jurken  of een hemels blauwe Prinsessenjurken maar die zijn niet compleet zonder de bijpassende  prinsessen toverstafje.

Prinsessen zilverkleurige toverstaf met ster

Met deze prachtige  toverstaf met ster maak je elk prinsessenjurk compleet en is het net of ze uit een sprookje is weggelopen. Deze mooie zilverkleurige goochelstokje voor meisjes met glittertjes heeft een ster aan het eind en is zeer geschikt als toevoeging bij een feeën of prinsessen Een prachtige, roze jurk met zilver kleurige glitters versiersels waar jij heerlijk mee kunt zwieren en zwaaien en dansen! Deze prinsessen zilverkleurige toverstaf met ster is betoverend mooi en laat het meisje zich het middelpunt van het feest voelen. Zo ben jij de mooiste prinses op het prinsessen feest. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.