Prinsessen Toverstaf

Prinsessen Toverstaf

Prinsessen Toverstaf als de goudkleurige kleurige Feeën roze toverstaf met ster en goud kleurige lintjes van metallic als de glimmende toverstaf voor elfjes Fee... Lees meer

619787
€2,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Prinsessen Toverstaf als de goudkleurige kleurige Feeën roze toverstaf met ster en goud kleurige lintjes van metallic als de glimmende toverstaf voor elfjes Feeën of prinsessen van PartyCorner. Een mooier Prinsessen toverstaf als accessoire  kunt je nergens online bestellen Met dit toverstokje betover je een kikker voor een prins op het witte paard om op elk verkleed feest.

Toverstafje

Bij een Prinsessen toverstafje roze met ster hoort een prinsessenjurk. Wij hebben diversen prachtige, roze lange  Prinsessenjurken jurken  of een hemels blauwe Prinsessenjurken maar die zijn niet compleet zonder de bijpassende  prinsessen toverstafje.

Productspecificaties:Prinsessen Toverstaf

  • Kleur: roze en blauw 
  • Maat: 32 cm
  • Materiaal:plastic

Roze toverstaf met ster

Met deze prachtige roze toverstaf met ster maak je elk prinsessenjurk compleet en is het net of ze uit een sprookje is weggelopen. Deze mooie goudkleurige toverstaf met glittertjes heeft een ster met gouden lintjes aan het eind en is zeer geschikt als toevoeging bij een feeën of prinsessen Een prachtige, roze jurk met goud kleurige glitters versiersels waar jij heerlijk mee kunt zwieren en zwaaien en dansen! Deze Prinsessen roze toverstaf met ster is betoverend mooi en laat het meisje zich het middelpunt van het feest voelen. Zo ben jij de mooiste prinses op het prinsessen feest. De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.