Prinses Bianca kostuum

Prinses Bianca kostuum

Ga jij naar een feest en wil jij als een mooie prinses verkleed gaan? Dan is Prinses Bianca kostuum geschikt voor jou. Prinses Bianca kostuum is een vrolijk jur... Lees meer

21655804
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€33,75 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een feest en wil jij als een mooie prinses verkleed gaan? Dan is Prinses Bianca kostuum geschikt voor jou. Prinses Bianca kostuum is een vrolijk jurkje met gekleurde details erop. Bij Prinses Bianca kostuum krijg je een rode tiara met een lief strikje, speciaal voor een lieve prinses. Met Prinses Bianca kostuum ben jij er klaar voor om naar een prinsessen feest te gaan of met carnaval je te verkleden als een prachtige prinses.

Productspecificatie Prinses Bianca kostuum
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: geel, blauw, wit, rood
  • Bestaat uit: jurkje en tiara
  • Maat: 36/38 en 40/42
  • Thema: prinsessen en feeen, carnaval, films en sterren

Prinses Bianca kostuum kopen

Hou jij wel van vrolijke kleuren en ga jij graag als prinses verkleed? Dan kun jij het Prinses Bianca kostuum kopen bij PartyCorner, een prachtig jurkje met mooie kleuren die bij elkaar passen speciaal voor een beeldschone prinses.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.