Priester kostuum online kopen

Priester kostuum online kopen

Met dit priester kostuum​ zal je iedereen de kriebels geven op een Halloween feest, cosplay, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het kostuum heeft een duis... Lees meer

58715369
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit priester kostuum​ zal je iedereen de kriebels geven op een Halloween feest, cosplay, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het kostuum heeft een duister uiterlijk en is mooi afgewerkt. De Priester kostuum​ is in meerdere maten beschikbaar dit zijn M/L en is gemaakt van polyester.​ Combineer het priester kostuum ook met andere leuke kleding en accessoires. 

Productspecificatie: Priester kostuum

  • Kleur: Zwart (zie afbeelding)
  • Maten: M/L
  • Materiaal: 100% polyester

Priester kostuum​ online kopen.

Dit Priester kostuum​ vind je samen met andere kleding en accessoires van hetzelfde thema voor Carnaval of Halloween bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en maak jou unieke griezelige outfit. Bestel het Priester kostuum​​​ online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.