Horror Priesterkleding kopen

Horror Priesterkleding kopen

Met deze griezelige Horror Priesterkleding zal je iedereen de kriebels geven op een Halloween feest, cosplay, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het kostu... Lees meer

58589747
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€44,98 € 29,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze griezelige Horror Priesterkleding zal je iedereen de kriebels geven op een Halloween feest, cosplay, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Het kostuum heeft een duister uiterlijk en is mooi afgewerkt. De Horror Priesterkleding​​ is in meerdere maten beschikbaar 50 / 52 54 / 56 maar ook de grote maat 58 / 60 en is gemaakt van polyester.​ Combineer het Horror Priesterkleding​​​ ook met andere leuke kleding en accessoires. 

Horror Priesterkleding

Productspecificaties 

  • Kleur: Zwart (zie afbeelding)
  • Maten: 50 / 52 54 / 56 58 / 60
  • Materiaal: 100% polyester

Horror Priesterkleding kopen

Dit Horror Priesterkleding vind je samen met andere kleding en accessoires van hetzelfde thema voor Carnaval of Halloween bij Partycorner, combineer verschillende outfits en accessoires uit ons grote assortiment en maak jou unieke griezelige outfit. Bestel het Horror Priesterkleding​​ online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.