Priesterkleding

Priesterkleding

Absolutie geven ze nooit bij het carnaval, maar in deze priesterkleding is het geen punt. Als jij als een feestvierders de community volgt bij de carnavalsoptoc... Lees meer

621426
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Absolutie geven ze nooit bij het carnaval, maar in deze priesterkleding is het geen punt. Als jij als een feestvierders de community volgt bij de carnavalsoptocht komt het goed. De Priesterkleding bestaat uit een priestergewaad met de traditionele witte kraag en sjerp met kruis embleem. Een bijpassende rozenkrans is als accessoires afzonderlijk worden besteld.

Productspecificatie:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: 50/52 en 54/56
  • Bestaat uit: gewaad met kraag en sjerp

Toga of priester kostuum

Priester kostuum is een ideale uitkomst voor de religieuze mensen die niet zo goed weten wat ze aanmoeten met een carnavalsfeest in het zuiden. Priester kostuum is ook verkrijgbaar als een DUO kostuum voor als je met je partner in hetzelfde stijl verkleed wilt gaan. Priesterkleding is een zwarte priester toga met een witte kraag, deze heren kostuum is van luxe kwaliteit gemaakt.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.