Doodskopjes versierde prehistorische Knuppel

Doodskopjes versierde prehistorische Knuppel

Een nep prehistorische Knuppel versiert met doodskopjes was om te jagen in de prehistorische tijd. tegenwoordig is de knuppel om in het hoenderhok te gooien. Bi... Lees meer

53308544
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een nep prehistorische Knuppel versiert met doodskopjes was om te jagen in de prehistorische tijd. tegenwoordig is de knuppel om in het hoenderhok te gooien. Bij PartyCorner kan je een nep prehistorische knots kopen voor een Neanderthalers outfits met Prehistorische PRIJZEN.

Wil jij naar de tijd van de noormannen en de vikingen zoals Asterix en Obelix aangevuld met de complete accessoires voor bij de kleding van een knuppel,KNOTS, helm of pruik en zelfs dit wapen kan je zonder wapen vergunning kopen.

Bij PartyCorner gaan wij ook in de tijd terug en hebben wij diversen soorten knuppels en knotsen zowel voor de Flintstone familie leden als de Prehestoriche knuppels


Ruige mannen met wilde haren gehuld in dierenvellen en gewapend met een wtte met doodskopjes versierde Prehistorische Knuppel uit het stenen tijdperk behoren tot onze standaard wapen assortiment. Deze Neanderthaler knuppel van plastic en de Prehistorische pruik en baard zijn onmisbare accessoire voor jouw stenen tijdperk outfits compleet te maken.

Productspecificatie: Prehistorische Knuppel kopen

  •  Materiaal: kunststof
  •  Maat: 60 cm
  •  Kleur: zoals op foto
  •  Aanbevolen leeftijd: 9 jaar en ouder

Nep Prehistorische Knuppel kopen

Door gezamenlijk de knuppel in te kopen met internationale inkoop van bedrijven die aangesloten zijn bij De BSCI (Business Social Compliance Initiative) een vereniging van Europese fabrikanten. Deze fabrikanten willen voorkomen dat hun producten (of onderdelen daarvan) worden gemaakt onder slechte omstandigheden. Ze willen bijvoorbeeld voorkomen dat een Nep Prehistorische Knuppel door kinderarbeid wordt gemaakt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.