Extra informatie over ballonbedrukking

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

Welke vormen ballonnen zijn er?

Welke vorm moet uw ballon hebben? Gewoon rond, in de vorm van een hart of in de vorm van een dier! In de lijst hier onder kunt u alle vormen vinden!

Er zijn legio mogelijk heden, zoekt u iets speciaals, vraagt u dan een offerte aan of neem contact met ons op via het email of telefonisch 075 – 7572620.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Van welk materiaal worden de ballonnen gemaakt?

Ballonnen kunnen gemaakt zijn van natuurlijk latex of folie. Het verschil is dat een folie ballon langer houdbaar is. Dat wil zeggen: een folie ballon blijft vergeleken met een latex ballon langer heel. Het nadeel van een folie ballon is de hoge kostprijs en de beperkte kleur keuze.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Welke maat moet de ballon hebben?

Hoe groter de ballon des te meer hij opvalt. Per type ballon zijn er verschillende maten, kijk goed welke maat u wenst. Vergeet niet wanneer u helium in uw ballonnen gaat doen, dat hoe groter de ballon des te meer helium er in gaat. Aangezien de prijs van helium sterk stijgt door de koppeling met de olie prijs, adviseren wij voor het gebruik met helium niet te grote ballonnen te nemen. De standaard ballon maat is 11″ (27,9cm).

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Welke posities voor bedrukking zijn er mogelijk?

Ook belangrijk is de positie van de bedrukking! Wilt u de bedrukking op de zijkant of op de bovenkant? Wilt u de ballon aan1 kant, 2 kanten, 4 kanten of rondom bedrukt? Moet het tutje onder of boven (gaat u de ballonnen ophangen aan het tutje of gaat u de ballonnen met helium vullen of op een stokje doen?).

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Waar moet het bestand voor bedrukking aan voldoen?

Voor gewone tekst kunt u gebruik maken van een Microsoft Office of OpenOffice tekst bestand (uitgesloten speciale niet standaard Office lettertype). Logo’s en of afbeeldingen dient u aan te leveren in vector formaat met .eps of .pdf (postscript) extensie.

 Indien uw bestand niet aan de juiste criteria voldoet en wij deze moeten aanpassen of opnieuw maken, brengen wij tussen de €50,- en €100,- extra opmaak kosten in rekening.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Hoeveel ballonnen heeft u nodig?

De meeste ballonnen — op een aantal grote ballonnen na — hebben een minimale bestel volume van 1000 of een veelvoud hier van (2000, 3000, 4000 etc.), De grote ballonnen hebben een minimale bestel volume van 10 stuks of een veelvoud hier van (20, 30, 40, 50 etc.) dat geld ook voor de bedrukte dieren.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Wat is de levertijd van bedrukteballonnen?

De normale levertijd voor bedrukte ballonnen is 2 a 3 weken na goedkeuring van drukvoorbeeld. Levering binnen 14 werkdagen is mogelijk, echter brengen wij hiervoor €150,- extra administratie en verzend kosten in rekening.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Hoe kan ik bestellen?

Wanneer u weet wat u wenst te bestellen kunt u voor standaard ronde ballonnen tot een doorsnede van 40 cm een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor andere ballonnen kunt u contact met ons opnemen 075-7572620. Mocht u er niet uitkomen wat u moet bestellen, neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan tot uw dienst om u verder te helpen en te informeren. Tel: 075-7575620.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Ik wil een eerdere bestelling nog een keer, kan dat?

Wanneer u een eerder geplaatste bestelling van een bedrukking binnen 1 jaar nog een keer besteld, betaald u geen logo en opzet kosten. Echter geld voorgaande alleen wanneer er GEEN wijzigingen in de opmaak zijn of worden aangebracht.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Uit welke drukkleur(en) kan ik kiezen?

Als u ballonnen laat bedrukken is het belangrijk om te weten welke kleuren u nodig heeft en om hoeveel kleuren het gaat. Het maximale aantal drukkleuren is 8 per bedrukking maar kan sterk variëren per type, drukpositie en maat ballon. Tevens is het van belang te bepalen of u één bedrukking of twee verschillende wilt hebben.

Let op! U betaald ook per bedrukking en per drukkleur! Des te meer kleuren hoe hoger de prijs!

Terug naar ballonbedrukkings pagina.

 

Mogelijke drukkleuren.

Met onderstaande PMS kleurenkaart kunt u de drukkleuren bepalen. De kleurweergave van deze kleurtabel kan verschillen door de kwaliteit van o.a. uw beeldscherm. Gebruik de originele PMS kleurenkaart als referentie bij eventuele orders. PANTONE™ en Pantone, Inc. trademarks zijn eigendom van Pantone, Inc.

Speciale drukkleuren: Goud en Zilver.

Terug naar ballonbedrukkings pagina.