Popstar glitterhoed Zilver

Popstar glitterhoed Zilver

Met deze Popstar glitterhoed Zilver sta je te schitteren op ieder feest. Deze glitter popstar hoed is er ook in nog 8 andere kleuren beschikbaar. Heb je een fee... Lees meer

5065309
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Popstar glitterhoed Zilver sta je te schitteren op ieder feest. Deze glitter popstar hoed is er ook in nog 8 andere kleuren beschikbaar. Heb je een feest en ben je nog aan het twijfelen welke hoedje je zal nemen? Met deze  glitterhoed steel jij 100% de show. Onze glitterhoeden laten je helemaal schitteren dankzij de prachtige pailletten glitters. Deze Popstar glitterhoed Zilver kun je combineren met vele outfits.

Productspecificaties: Popstar glitterhoed Zilver

  • Kleur: glitterhoed Zilver
  • Gewicht: ca. 50 gr.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Popstar glitterhoed Zilver bestaat in 10 kleuren

Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante producten voor Popstar glitterhoed Zilver kunt u ook bij ons bestellen. Kom en neem snel een kijkje in onze winkel om de overige 10 kleuren glitterhoeden te bekijken!

Popstar glitterhoed Zilver in het verleden genoemd als  Hoed Popstar Sequins zilver

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.