Popstar glitterhoed wit

Popstar glitterhoed wit

Ga je binnenkort naar een feest en ben je op zoek naar een mooie glitterhoed wit ? Wij hebben prachtige pailletten glitterhoeden beschikbaar in maar liefst 10 d... Lees meer

6518229
€6,95 € 5,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga je binnenkort naar een feest en ben je op zoek naar een mooie glitterhoed wit ? Wij hebben prachtige pailletten glitterhoeden beschikbaar in maar liefst 10 diverse kleuren. Met de Glitterhoed Toppers wit garanderen wij dat je de hele avond zal schitteren. De hoeden zitten vol met pailletten en laten je schitteren als nooit tevoren. Neem snel een kijkje in onze winkel om de overige kleuren glitterhoeden te bekijken!
  • Popstar glitterhoed wit
  • kleur: wit
  • kwaliteit:pailletten stof
  • gewicht: 50 gr.

Glitterhoed Toppers wit

Ook dit jaar gaan ze te keer in de Amsterdamse Arena, de drie Toppers.René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling. De drie Toppers gaan dit jaar uit hun dak, met als thema: Made In Holland. En daarom bieden wij u als (web)-winkel de tofste Toppers kleding 2014, en Toppers accessoires 2014 aan. Ook kunt u de Glitterhoed Toppers wit combineren met een van onze Toppers pruiken 2014.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.