Popeye kostuum

Popeye kostuum

Bent u op zoek naar een Popeye kostuum? Wij hebben verschillende Popeye the Sailerman kostuums of die van zijn vriendjes, zoals brutus en olijfje. Het Popeye ko... Lees meer

16788926
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bent u op zoek naar een Popeye kostuum? Wij hebben verschillende Popeye the Sailerman kostuums of die van zijn vriendjes, zoals brutus en olijfje. Het Popeye kostuum is dus exact hetzelfde als in de welbekende films. Let eens op zijn dikke armen met Tatoeage. Dit Popeye pak mag je gewoon niet missen. Vergeet niet bij uw Popeye pak de levensechte pijp te bestellen. Zo maakt u uw Popeyepak helemaal compleet.

Productspecificaties Popeye kostuum:
  • Kleur: zoals op de foto
  • Maat: L 52-54
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: broek, hoed, shirt, riem en armen
  • Apart te bestellen: pijp

Popeye kostuum bestellen

'Sterk word je van spinazie', word vaak gezegd. Maar je kan ook simpel in het lijf van Popeye kruipen en de kracht voelen barsten. Bekijk onze vele andere kostuums bij PartyCorner in de collectie. 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.