Pompoms Cheerleader Rood

Pompoms Cheerleader Rood

Mooie Pompoms Cheerleader Rood voor cheerleaders. Ook wel cheer-balls genoemd, deze Pompoms Cheerleader Rood zijn ook bestelbaar in andere kleuren. De Pompoms C... Lees meer

63833174
€5,50 € 3,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mooie Pompoms Cheerleader Rood voor cheerleaders. Ook wel cheer-balls genoemd, deze Pompoms Cheerleader Rood zijn ook bestelbaar in andere kleuren. De Pompoms Cheerleader Rood worden per stuk geleverd en zijn gemaakt van kunststof. Bekijk ook de andere kleuren en kies de pom pom's uit die het beste bij jouw outfit passen.

Productspecificatie Pompoms Cheerleader Rood

  • Materiaal: kunststof
  • handvat zwart: 
  • Kleur: Rood

Pompoms Cheerleader Rood ook wel cheer-balls. genoemd

Bij Partycorner hebben we verschillende kleding en accessoires voor het cheerleader thema zoals deze Pompoms Cheerleader Rood, maar ook voor veel andere thema's en verkleed gelegenheden zoals Halloween, sinterklaas, kerst en Carnaval. Maak je outfit of kostuum compleet en bestel deze Pompoms Cheerleader Rood online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de westzijde.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.