Pompoms Cheerleader Groen

Pompoms Cheerleader Groen

Mooie Pompoms Cheerleader Groen voor cheerleaders. Ook wel cheer-balls genoemd, deze Pompoms Cheerleader Groen zijn ook bestelbaar in andere kleuren. De Pompoms... Lees meer

63898598
Neem contact op voor de levertijd
€5,58 € 3,63 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Mooie Pompoms Cheerleader Groen voor cheerleaders. Ook wel cheer-balls genoemd, deze Pompoms Cheerleader Groen zijn ook bestelbaar in andere kleuren. De Pompoms Cheerleader Groen worden per stuk geleverd en zijn gemaakt van kunststof. Bekijk ook de andere kleuren en kies de pom pom's uit die het beste bij jouw outfit passen.

Productspecificatie Pompoms Cheerleader Groen

  • Materiaal: kunststof
  • handvat zwart: 
  • Kleur: Groen

Pompoms Cheerleader Groen ook wel cheer-balls. genoemd

Bij Partycorner hebben we verschillende kleding en accessoires voor het cheerleader thema zoals deze Pompoms Cheerleader Groen, maar ook voor veel andere thema's en verkleed gelegenheden zoals Halloween, sinterklaas, kerst en Carnaval. Maak je outfit of kostuum compleet en bestel deze Pompoms Cheerleader Groen online of kom deze bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.