Polyester vlag Princess

Polyester vlag Princess

Deze spanddoek is voor een ideaal  princess party of meidenfeest en is voornamelijk roze met een zwarte rand. De Spandoek is bewerkt met een kroon in het roze. ... Lees meer

6931439
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze spanddoek is voor een ideaal  princess party of meidenfeest en is voornamelijk roze met een zwarte rand. De Spandoek is bewerkt met een kroon in het roze. hang je vlag uit voor je meidenfeest en laat deze aaniedereen zien dat er een meidenparty is. Verder heeft de vlag princess 4 ringen zodat je deze ook kunt gebruiken als spandoek of decoratie vlag.

spandoek of Vlag princess

De vlag princess mag je niet missen op je Super princess party meidenfeest, Hang deze vlag op elke plek op, en deze zal altijd opvallen. Niemand zal jouw princess party missen.

Behalve deze geweldige vlag heeft Partycorner nog veel meer leuke roze princess artikelen. Deze vind je allemaal terug in de webshop of in onze prachtige winkel in Zaandam.

Spandoek meidenfeest

Spandoek meidenfeest of vlag voor een meiden feest deze princess vlag is speciaal gemaakt voor jouw prinses Vlag princess is is van polyester gemaakt en heeft een afmeting van 90 x 150 centimeter.Hijs je vlag omhoog, dan wappert jouw vlag hoog in de lucht en kan iedereen hem zien.geen vlaggenstok hang hem op als een spandoek ook dat kan ook met deze leuke Princess vlag maakt u een echt prinsessenfeest!

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.