Polyester vlag 'Een meisje'

Polyester vlag 'Een meisje'

De geboorte van je dochter kondig je natuurlijk groots aan, bijvoorbeeld met een vlag zoals onze polyester vlag 'Een meisje'. Deze mooie roze vlag met een afmet... Lees meer

6430170
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De geboorte van je dochter kondig je natuurlijk groots aan, bijvoorbeeld met een vlag zoals onze polyester vlag 'Een meisje'. Deze mooie roze vlag met een afmeting van 90 x 150 cm geeft duidelijk aan dat er bij jullie een meisje geboren is.

Polyester vlag Een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie vlag niet alleen voor een meisje maar is deze ook hier te bestellen als polyester vlag 'Een jongen'.

Productspecificaties
  • Afmeting: 90 x 150 cm
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Polyester

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.