Polyester banner 'Hoera een jongen'

Polyester banner 'Hoera een jongen'

De geboorte van je zoon kondig je natuurlijk groots aan, bijvoorbeeld met een gevelbanner zoals onze polyester banner 'Hoera een jongen'. Deze mooie blauwe bann... Lees meer

6431905
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 8,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De geboorte van je zoon kondig je natuurlijk groots aan, bijvoorbeeld met een gevelbanner zoals onze polyester banner 'Hoera een jongen'. Deze mooie blauwe banner met een afmeting van 74 x 220 cm geeft duidelijk aan dat er bij jullie een jongetje is geboren.

Productspecificaties
  • Afmeting banner: 74 x 220 cm
  • Materiaal: Polyester
  • Kleur: Blauw

Polyester banners Hoera een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie gevelbanner niet alleen voor een jongens maar is deze ook hier te bestellen als polyester banner 'Hoera een meisje'.

Baby versiering voor een Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.