Politiepet YMCA Pink

Politiepet YMCA Pink

Om jouw politie kostuum een kinky uitstraling te geven kun je eenvoudig de wat oubollige pet vervangen voor de Politiepet YMCA Pink. Een soort gelijke politiepe... Lees meer

5727570
€7,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Om jouw politie kostuum een kinky uitstraling te geven kun je eenvoudig de wat oubollige pet vervangen voor de Politiepet YMCA Pink. Een soort gelijke politiepet werd gedragen in Amerika door de groep Village People in hun uitvoering van het nummer YMCA.

Kinky Politiepet YMCA Pink

Politie kostuums worden veel gedragen op feesten zoals het carnaval. Maar ook strippers maken graag en vaak gebruik van politie-uniformen in hun act, deze roze kinky pet geeft jou strip-act wel iets extra's.

Ben je al in het bezit van een politie kostuum en wil je deze op pimpen? Dan is deze Politiepet YMCA Pink een goede start om er ect iets ondeugends van te maken.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.