Politie zonnebril

Politie zonnebril

Politie zonnebril kopen! Wie kent het beeld niet van de zonnebril dragende politie agent op een motor. elke vrouw is er toch wel een beetje gechammeerd van een ... Lees meer

619981
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Politie zonnebril kopen! Wie kent het beeld niet van de zonnebril dragende politie agent op een motor. elke vrouw is er toch wel een beetje gechammeerd van een stoere uiting van mannen in een mooi politie pak met een glimmende politie zonnebril op rondlopen. De zonnebrillen met spiegel glazen zijn door middel van de Amerikaanse politie macht bekend geworden en in vele fims op tv en het witte doek.

Productspecificatie: politie zonnebril

  • Kleur: Zwart frame met spiegelende glazen
  • Soort: neonkleurige pruik
  • Materiaal: metaal en glas
  • Bescherming: UV400
  • Alleen de bril, accessoires zijn apart verkrijgbaar.

De politie zonnebril is een accessoire die gewoon bij een politie outfit hoort.

De politie zonnebril is nu niet weg te denken als motor agent of als beroemdheden als Jake Johnson en Damon Wayans Jr. die bekent zijn geworden in de film Let's Be Cops uit 2014 .De twee losers gaan naar een verkleedfeestje en hebben twee opties: verkleed als spook of als agent. Als politie agenten worden ze ongewild de sensatie van de buurt, Wil jij ook zo,n bekende filmster worden begin dan eerst met het kopen van een politie zonnebril de bekende politie brillen dragers. Die verkleed gaan als polie agenten De politie zonnebril mag dus niet ontbreken in jouw garderobe van thema feesten en carnavals accessoires

Politie party bril lijkt op een echte Amerikaanse politie zonnebril

Met deze Politie party bril maak jij jouw politie kostuum compleet. Deze Politie party bril is ook geschikt als piloten bril bij een piloten outfit. Deze Politie bril heeft spiegelend glas met UV 400 bescherming. Hoe scherp kan jij kijken met deze politie bril.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.