Politie kostuum online kopen

Politie kostuum online kopen

Draag dit leuke 4 delig Politie kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het Politie kostuum bestaat... Lees meer

60975959
€39,50 € 34,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag dit leuke 4 delig Politie kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het Politie kostuum bestaat uit broek, het shirt, een badge met het petje. Verkrijgbaar in de maten M/L en XL. Dit Politie kostuum​ is leuk te combineren met leuke accessoires bijvoorbeeld een setje handboeien voor een unieke look op jouw feest.​ Met een imitatie kogelvrij vest met police erop. Ook het hoedje is blauw gekleurd en voorzien van een badge.

Productspecificaties: Politie kostuum​

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: M/L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: broek, het shirt, een badge en het petje

Politie kostuum online kopen.

Aan de achterkant van het shirt zit klittenband bevestigd en de broek is in de boord voorzien is van elastiek. De politie knuppel en de handboeien zijn niet inbegrepen maar los bestelbaar.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals een Politie kostuum​ combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Politie kostuum​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.